Tjipp!!

Tiden går alldeles för fort. Månaderna flyger iväg. uuhh..
Igår var det seriepremiär med fotbollen, med b-laget, det är där jag hör hemma heh...
Vi vann med 3-2, fy vad naaaajs.
Repet ikväll var finfint.
Och nu kollar jag på säsongsavlutningen av Andra Avenyn, kommer sakna!


Förra torsdagen, tog jag en morgonpromenad. Hamnen var fin.


Puss och Godnatt!

Apbra

Sjukt bra låt, som får en att flyga upp från stolen och rocka loss på dansgolvet, eller
jag menar köksgolvet... Jag blir alldeles tokig. Ska du lyssna på den måste du ge
den en chans, du måste iallafall lyssna på refrängen. Fibes, Oh Fibes! - Love Child

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wooook: grönsaker, banan, jordnötter och lax.
Det var gott. Nu ska jag till Berga, dags för rep i Erlandssons källare.
Jag bloggar nog lite till ikväll tror jag.

Hej så länge!!







FF ett par dagar

När man bor hemma så känns inte FF helt fel.
Från idag till söndagkväll. Det var mäktigare när man var yngre,
men lite skönt nu, kan spela piano senare på nätterna, det är det bästa tror jag.
Det här med att vattna blommor och fylla på med pellets till pannan är inte lika kul heh.

Feting vad bra väder det har varit idag. Spenderade några timmar på Gunnarsö med Tilda
som kommit hem från Åre nu. Riktigt kul att träffa henne, prata lite, lyssna på musik, sola, spela spel, racko och sen allra goast TAKE 2. Älskar det spelet!! Tjockt med najs, som jag lärt mig säga av en stockholmare.

Ta hand om er!
Annika Pannika Pannkakssmet.

En helg i April.

Vilka fina dagar.
I lördags var jag med dessa...

Mysig frulle i Erlandssons trädgård och sen rep i källaren.
På kvällen var det konsert med Berga Blås i Högsby kyrka och efter konserten
åkte jag till Emma, hon bjöd mig och Erlandsson på soppa. På natten blev det
lite rundpingis på monascafé.
Söndagen spenderades vid Eckern.
Grillning och lekar. Vi värmde upp med lite sångtennis, Emma var lekledare.
Sen fortsatte det med att lagen står på led och dom första får en bokstav av Emma, så ska man hitta något i naturen som börjar på den, sen höll Bea i den där leken då man ska ställa sig i ordning t.ex efter ålder utan att prata med varandra, utomhuslekarna avslutades med något slags kort som Nicko hade med sig, som en trisslott, man skrapade fram olika uppdrag, sedan sprang vi runt i en kvart och försökte lösa dom. :)
Sen lekte vi lite till i kyrkan.

Pluspoäng till Anders och Johannes som kom ihåg min namnsdag idag,
och till en anonym kommentar på förra inlägget, tror det är Sanna. så pluspoäng
till dig med!!

Godnatt!



Så pass?

Idag känns det som att det skulle kunna råka bli ett alldeles för långt blogg inlägg.
Sådär långt att ingen orkar läsa det. Inte för att jag varit med om något alldeles fantastiskt,
men lite här och lite där... finns mycket att prata om heh..



Igår stod jag utanför Maxi och väntade på Emma, då kom Jon och Evelina förbi, och frågade om vi skulle med och grilla hos Oskar. Så blev det. Först åkte jag och Emma hem till mig och repade lite, sen gjorde vi iordning supergoda grillspett. Lax, rödlök, champinj, tomat... mumma. Hos Oskar var det ett gutt gäng. Första grillningen för året är fixad. Tipptoppen.
När vi skulle sätta igång med en aprolig lek råkade det vara så att många helt plöstligt skulle dra hem, den som saknade anledning allra mest var Carlsson, så vi bestämde oss för att följa efter honom och bjuda in oss hos honom så vi skulle vara jämnt antal för leken. När vi kom till hans hus var han inte alls påväg att hoppa i säng utan påväg ut från sitt hus till bilen med sin bror. Vi förstod ingenting, men han sa att vi skulle hänga med till hamnen.
I hamnen tittade vi på båten som huvudrubriken på aftonbladet på nätet handlade om. Vi såg ett rökmoln längst bak, sen åkte vi hem till Carlsson och lekte leken. Vilken fin kväll det blev!

För att det inte ska bli så långt, ska jag nu bara skriva lite om när jag cyklade hem denna kväll. Som vanligt höll jag på och försöka komma på en bra melodi till en refräng, som jag inte riktigt får till. Jag blev förvånad över att stöta på ett gäng fulla ungdomar. Trodde inte man höll på med sånt på fredagar. Förvånad över att jag kunde knipa igen. Tro inte att jag skulle komma med någon föreläsning om alkohol, nää. jag menar bara att först cyklar jag förbi två killar, som jag såklart känner igen eftersom vi bor i en sån liten stad, dom kan inte låta bli att skrika "ööhj" och "eeyyhj", nästa gäng 10 m fram, ropar "fjortis", typ tre gånger, eller var det fyra? Jag fattar inte hur jag inte kunde säga något. Brukar inte kunna låta bli eftersom fulla människor ger en ett ypperligt tillfälle att öva upp sig, med snabba kommentarer eller kanske till och med ett skämt, jaa, dom säger ju att dom inte kommer ihåg vad som händer så... och så tredje tillfället, gänget ytterligare 10 m fram, "det är hon ju" "hon gav mig hundra spänn idag".. feting... nu i skrivandets stund kommer jag ihåg. Hon sa något om Din Sko, antog bara att jag gett tillbaka växel när jag sålt en sko, vad skulle jag sagt till henne om det? jag sa ingenting bara cyklade på, och funderade på vad för sko hon köpt och kanske lite på hur hon kunde få 100 kronor tillbaka i växel, eftersom alla skor så finurligt uttänkt för att låta billigare kostar 199 eller 299 eller 399 ja ni fattar, men nu minns jag hur det var. Det var ju när jag slutat jobbet vid 15.10 och kom precis utanför jobbet som tjejen gick förbi mig, jag så hur en hundring var påväg att falla ur fickan på hennes jeans, precis som det brukar bli med backfickorna på jeans med lappar, ahja, precis när hon passerar mig så faller hundringen ner på marken, och jag plockar upp den och ropar på henne. Dagens goda gärning. Fast jag kanske borde behållt den, nu när jag fick se vad hon använt sina pengar till haha..okej, det skämtet borde jag sagt till henne, då hade dom skrattat lite.

Idag kollade jag på Så ska det låta. Jag gillar inte det programmet. Men det bara blev så idag att jag kollade på det. Igår med förresten, hos Oskar, repris från förra veckan tror jag. Trots detta nötande på senaste tiden har jag inte ändrat uppfattning om programmet. Kom idag på en eventuell förklaring till det. Om man är tävlingsmänniska, och har råkat ut för leken i skolan på roligatimmen typ ganska ofta under mellanstadiet så får man typ lite ångest och flashbacks. Man vill ju så gärna vinna, men så var det dethär med "Vem var först", "okej, om man vet svaret får man ställa sig upp" "nä man ska skrika svaret, och den som säger först får poängen"  det här med domarbesluten alltså. Jag vet inte vart jag vill komma riktigt, någonting med själva tävlandet och risken att förlora har nog fått mig att inte gilla själva programmet, äähh, det enda jag skulle säga om allt var ju egentligen ungefär detta....

Idag kollade jag på Så ska det låta, och då insåg jag att Sanna Nilsen, som jag egentligen inte diggar så mycket alls, är grym, Hon är grym helt enkelt.

Nu får jag nog sluta, måste gå och pröva Berga Blås-skjorta till imorgon, lurigt, jag har väntat ända tills nu, kvällen innan för att jag har ångest för att den ska vara alldeles för stor, men hur smart är det? om jag gjort det tidigare hade jag kanske haft en chans att byta till mig en mindre. Aja, Håll tummarna för mig nu!! Om du har tid.

Sov så sött sen.
Kram Annika
Dagens bloggmusik, Dolly Parton.



Jag kanske ska...




För 3-4 dagar sen pratade jag med en person. Vi pratade om viktiga saker. Tråkiga saker.
Svåra saker. Jag ställde frågor och lyssnade på svaren.
Sedan kom jag även med några påståenden. Under tiden råkade jag, utan att berätta det,
komma på att jag ska bli antingen psykolog eller advokat.
Hoppas ni gillar "Annika och cyklisterna"-bilden lika mycket som jag.
Annars kan ni ju titta mer på den här...



Eller kanske på denhär...


En indiansyster.

Det var nog allt för mig ikväll.
Vi hörs snart.
Puss.
ps. det finns fler bilder på min bilddagbok. ds.



Hahah...

Feting, det hade jag inte trott om någon sagt för nått år sen att jag skulle börja spela fotboll igen, och om någon hade sagt Timmernabbens IF hade jag typ satsat pengar emot.. tur att ingen äns kom på tanken!
Idag innan träningen fick jag ta ett kort som skulle läggas upp på hemsidan där de presenterar damtruppen. Dom är snabba!



Fy vad härligt det är att träna utomhus och på en så stor yta, och gräset luktar gott. Dagens pepp. Ett annat pepp var en fika med Pal, egentligen skulle vi åkt till havet med baguetter från Coffee House, sooolen... fast nej, det regnade idag. Så vi satt på coffee house, jag lyckades att bryta trenden med nachosallad och prövade något nytt med tonfisk, minns inte vad det hette, men gott var det. (Fast inte goare än nachosallad haha). 

Nu bad min bror mig att hänga upp tvätten, tydligen skulle han bli skyldig mig något isåfall, så det nappade jag ju lätt på.
Hej och puss.




Min, min, min, min vecka.

Min, min, min, min vecka. Så egoistiskt det känns.

Veckan som varit...
Saker att älska: folk på mitt jobb ställer upp med att byta tider och är snälla, fy bubblan.
Saker att störa sig på: testa-vilken-glass-du-är-testet, vad är det för roligt med det? Jag vet inte hur många gånger jag inbillat mig att glassföretaget som ligger bakom testet skapat ett virus, och bara nässlar sig in i allas bilddagböcker...

Söndags-blogg.
Idag har jag suttit vid pianot och i blå-rummet och spelat in en slask-version av något som kan bli något. Vi får se. Sen när det blev kväll begav jag mig till Kristineberg för att träna lite innebandy. Gött mos! Nu tog den läskiga filmen på fyran slut. Van Veeteeren. Jag hängde med halvbra, datorn i knät. Jag ska nog ta och borsta tänderna nu och sen försöka sova.

Godnatt och kram!

Fotograf, Alma Engström

Syster och Bror, Fotograf, Alma Engström.
Fler bilder finns på www.myspace.com/annikasiri






Vill du låna ut en orgel?

Feting, idag var jag på elevafton på Oscarsgymnasiet.
Det kändes verkligen som att många hade utvecklats. Det lät jättebra.
topp 3 för min del, utan inbördes ordning...
 - Karl Gustavsson - Danny Boy (det var allt lite magi över det)
 - Oskar Lindwall m.fl (jää)
 - Elin Sjötång (galet vackert)
Extra plus till Anna Ek också som var konfrencier (du är så ärlig och cool)

Alla var jätteduktiga.
Skönt att jag tyckte det, för inte hade jag vågat sitta här och skriva något dumt.
Då hade det blivit dålig stämning ju.
Något annat gött med dagen har ju lätt varit solen, man blir alldeles glad i hela kroppen.

Imorgon är jag ledig och då ska jag fika med Erlandsson, Emma och Alexander.
På kvällen har jag inte bestämt än vad jag ska göra, så om någon har något kul pågång så
får man höra av sig,

Godnatt och sånt!



RSS 2.0