Vill berätta
Jag vill bara säga att jag håller på att undersöka det här med att
lägga nykokta ägg i kallt vatten för att de ska bli lättare att skala.
Jag undrar om det verkligen stämmer.
Anteckningar. Obs, ingen slutsats att rapportera!
lägga nykokta ägg i kallt vatten för att de ska bli lättare att skala.
Jag undrar om det verkligen stämmer.
Anteckningar. Obs, ingen slutsats att rapportera!
- Början av juni
La nykokta ägg i kallt vatten. Supersvåra att skala. (Ägg från
grannhönsen, kanske är den avgörande variablen inte kallt
vatten, utan istället hur färska äggen är)
- Mitten av juni
Struntade i kallt vatten efteråt. Jag skalade tyvärr inte
äggen, syrran gjorde det dagen efter, har glömt fråga.
- Slutet av juni
Struntade i kallt vatten efteråt. Att skala gick alldeles utmärkt.
(enligt bäst-före-märkning ett par veckor för gamla, men det
är ju inget att följa när de förvaras i kylen).
Kommentarer