Mail

2 mailbekräftelser i inkorgen ikväll.

1. Gudrun Schyman meddelar att hon kommer 22 februari, 12-14.
Jag och Vero har bokat Garaget, ett bibliotek i Malmö, för hennes
Homeparty. Skoj.

2. Gnosjö vandrarhem skickar en bokningsbekräftelse angående helgen
efter den som börjar imorgon. Jag ska alltså åka skidor utför igen.
Alexypalexyralexy hörde mig säga att jag nog inte kommer åka på typ
10 år igen, för när skulle det bli läge? Men så blev det inte. Skoj.




Kommentarer
Tobias

Kan du inte fråga din nya favorit varför detta inte är "hat"?:

http://enstillaundran.files.wordpress.com/2013/09/sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203.png

Detta är Sveriges Kvinnolobby, officiell remissinstans(!) hemma i ankdammen. Snyggt gäng det där. Om jag så mycket som säger att deras teorier är korkade och meningslösa, vilket de är, så "hatar" jag dem. Maria Sveland har till och med uttryckt att kritik av feminismen bör kriminaliseras så att jag skulle lagföras när jag säger det. Men när de säger att min och andra mäns privata delar ska saxas av så är det vad? Relevant samhällskritik?

Svar: Jag vet inte om är någon favorit, har inte träffat henne, eller kan inte äns minnas att jag sett någon debatt med henne på TV, men jag är väldans nyfiken. Är hon med i Sveriges Kvinnolobby?Men du SG, allltså ta och kom till Lund så vi kan snacka istället för att skriva massa...
Annika

2014-02-02, 19:39:44
Annika

Behöver också tillägga detta...
akta så du inte hamnar på fel fokus. Det är klart att vi kan diskutera extremer också, vi måste ju markera att vårt missnöje med den typen av kampanjer som du länkat. Men det finns ju så mycket annat, jag tror Gudrun kommer prata i 2 timmar om helt andra saker än den typen av kampanjer, ses vi 22 febbe eller?

2014-02-03, 09:05:10
Tobias

https://twitter.com/gudschy/status/395140572903530496

Detta inlägg av "Kakan" som är en av alla dessa feministiska dussinkändisar landet befolkas av:

"Manshat är inte främmande för mig. Manshat är inte heller farligt. Kvinnor blir våldtagna, misshandlade och mördade varje dag. Och oftast för manssamhället inte gör ett skit för att förbättra vilkoren för dom som inte är vita, heterosexuella män.

Manshat är inget hot mot samhället, kvinnohat är däremot det."
http://nojesguiden.se/blogg/kakan/alskade-moa-manshat

Kan du då förklara varför "manshat" inte är hat? Det var ju du som inte tyckte vi skulle diskutera extremerna och du verkade inte tycka att Schyman platsar där. Hon hyllar manshat, så då är inte att hata män extremistiskt men däremot att hata kvinnor är det. Dessutom kommenterade du inte det att mina åsikter enligt ledande feminister i landet ska förbjudas. Det är väl rätt extremistiskt eller?

Svar: Hej!Jag läste just igenom mitt inlägg, för att sedan läsa dina kommentarer. Jag vet inte var du får allt ifrån. Det jag skrivit var ju att jag bokat Gudrun Schyman för en två timmars föreläsning om FI.

Hur som helst,

Då ska vi se här... du droppar alltså Kakan Hermansson. Det verkar som att du hittat texten via Gudruns twitter...Först måste jag tacka för länken, det var bra läsning och jag inte att Gudrun har twitter. Du hänger ju med bra i Sverige-feministernas värld. Fast du läste kanske inte med största koncentration ändå?

Du ber mig förklara varför manshat inte är hat. Huajaj, jag som aldrig påstått något sådant. Men framförallt: när säger Kakan att manshat inte är hat? Jag kunde inte hitta något sådant påstående.

Som kommentar på din fortsättning, att inte diskutera extremerna som Klipp kuken-bilden. Vad jag hade önskat från dig var att du uppmärksammat någon av de andra hundratals "dags-för"-bilderna inför Nordiskt Forum Malmö 2014. Det fanns många frågor vi som feminister behöver arbeta med och diskutera. Frågor att lägga ner krut på så att vi kan närma oss jämställda förhållanden.

Men utifrån bilden "klipp-kuken" hänvisade jag till att det var en extrem där jag hade svårt att se koppling till Gudrun. Nu gav du mig en länk där Gudrun hyllar Kakans inlägg. Att hata män är inget jag står för. Jag gillar inte ordet, jag tror inte det leder till något bra. Jag förstår dock Kakans text kring hur kvinnohatet skadar. Jag tyckte texten var bra.

Jag förstår att det verkar som att jag inte tycker att Schyman platsar bland extremisterna (det var utifrån det lilla jag ännu vet om henne, och att du av någon anledning började länka Kvinnolobbyn). Hennes länk till Kakans inlägg räcker dock inte för att placera henne bland extremisterna för min del. Jag vill veta mer om henne, inte långt kvar till homepartyt nu. Skoj!

Du borde verkligen komma.



Jag tror jag läste det där om att dina åsikter ska förbjudas, suckade, och glömde svara. Ska jag hålla med dig och placera det i facket extremistiskt, ja det låter rimligt. Då kanske vi kan släppa det med? haha


Annika

2014-02-07, 12:41:46
Tobias

F.ö. kommer jag gärna ned till Lund och snackar någon gång. Däremot så kommer jag inte till Malmö. Har träffat människan en gång på Kiviks marknad och försökte konversera med henne om det hon stod och svamlade om men hon körde med sina vanliga härskartekniker. Men får hon ju eftersom hon är emot mäns dominans el. dylikt. Hon är verkligen en osympatisk människa. Jag minns 90-talet när marxisterna blev feministerna och det har lett till den intellektuella härdsmälta som vi lider av idag.

2014-02-07, 16:04:21

Skriv gärna en kommentar här:

Namn:

E-postadress: (publiceras inte på bloggen)

Kommentar: