Finns?

Finns det någon man där ute som kan tänka sig att dela livet/samtalet/skrattet/sin lön med en konstnär som inte tjänar några pengar på sina verk?


Kommentarer
Tobias

Är det en begåvad konstnär vi talar om eller ännu en som gör just ingenting av bestående värde?

Svar: Det bestående värdet är mycket oklart. Förmodligen skulle det inte bli någon konst som genererade pengar. Kanske till viss del ett vackrare hem, kanske fina presenter till nära och kära..
Annika

2014-04-21, 20:38:14
Tobias

Ah, vänta här! Vem är det egentligen som drömmer om att bli hemmafru med fritt förfogande över kreditkort för penslar och målarfärg, etc? :)

Svar: ja vem kan det egentligen vara.....
Annika

2014-04-21, 21:55:56
Tobias

Då får jag bli diplomatisk och säga att det naturligtvis blir bestående värde eftersom det producerats av kärlek, etc.

Hur mår knäet förresten?

Svar: Bra svar!
Producerats av kärlek... tja endel kanske, men ganska mycket kreativitet kommer ju ur andra källor med! hehe...

Knät mår inte alls bra tyvärr... men jag ska till en sjukgymnast på onsdag. Jag håller tummarna... det är så konstigt att inte kunna röra på sig som vanligt..
Annika

2014-04-21, 21:59:25
Tobias

Även om du är ung och lätt och nätt så är sju mil väldigt, väldigt extremt. Du får ta det som något positivt att du ska till sjukgymnast. Kanske kan denne (märk väl ingen "hen":) analysera var du är stark och var du är svag, och ge dig inte bara rehabövningar, utan även som kan stärka dig inför framtida sjumila-lopp?

Du menar att kreativitet även kan väckas av hatkänslor? :) Very true! Tänkte se om jag kan finna Sven Stolpes bok om Olof Lagerkrantz i sommar. Tänka sig att skriva en hel bok om någon som man inte tycker om.

Svar: Vi kan ju stryka ett av dina "väldigt", men visst...
Ja kanske leder allt detta till något bra, sådana tankar tycker jag är intressanta... när något jobbigt påverkar vad en gör och tänker på... det kan ju alltid leda in en på nya vägar... det jag oroar mig lite för är bara att hen ska säga att det är alltför omfattande...

Kreativitet kan väckas av många känlsor, jag tänkte inte på hat, jag tänkte på sorg eller kanske olycklig kärlek, men så finns det ju såklart många andra positiva känslor också...

Annika

2014-04-21, 22:23:40
Tobias

Du kan stryka två "väldigt" om du vill men det förändrar inget. De flesta människor som tycker om att springa långt siktar på att någon gång löpa ett maraton. Du löpte en bra bit längre än en och en halv mara. Det finns en gräns när idrott blir ohälsosam. Du vet ju att du nått den. det betyder dock inte att du inte kan förflytta den gränsen längre bort i framtiden, men för ditt knä var det "väldigt, väldigt" långt.

Jojo, det finns ju alla möjliga typer av känslor som ger kreativitet. Ja, inte för mig då så klart men uppenbarligen för andra.

2014-04-21, 22:53:17

Skriv gärna en kommentar här:

Namn:

E-postadress: (publiceras inte på bloggen)

Kommentar: